Vakkundige in house engineering

Bruls Prefab Beton onderscheidt zich door zijn eigen toegewijde engineeringsafdeling, gespecialiseerd in het ontwerp en de engineering van hoogwaardige prefab wanden, prefab vloeren en diverse andere prefab betonproducten. Onze ervaren ingenieurs werken nauw samen met onze klanten, architecten en bouwprofessionals om op maat gemaakte, kostenbesparende oplossingen te bieden. Het succesvol realiseren van prefab projecten op ieder formaat is ons hoogste doel.

Prefab beton engineering

 


Zelfs ontzorging in het voortraject

Een fantastisch team van ervaren en deskundige engineers staat iedere minuut klaar om u met woord en daad bij te staan. Wij nemen het volledige reken- en tekenwerk voor uw prefab project voor onze rekening. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om de bijlegwapening, koppelwapening en stekwapening te leveren, precies zoals u dat
wenst.

Naast deze diensten behoren ook constructieberekeningen en 3D-ontwerp tot ons uitgebreide takenpakket. Onze ervaren constructeurs zijn gespecialiseerd in het maken van berekeningen voor verschillende prefab betonconstructies. Met hun expertise en knowhow zorgen zij ervoor dat uw project voldoet aan de vereiste normen en specificaties, terwijl ze tegelijkertijd streven naar constructieoptimalisatie voor een efficiënte en duurzame oplossing.

 


Start vandaag nog!

Wanneer u kiest voor Bruls Prefab Beton, kunt u vertrouwen op superieure producten die voldoen aan al uw eisen. Of u nu breedplaatvloeren, kanaalplaatvloeren, holle wanden of andere prefab betonproducten nodig heeft; Bruls Prefab Beton is uw betrouwbare partner in het hele bouwproces!

Neem vandaag nog contact met ons op om meer te weten te komen over onze uitgebreide diensten en prefab betonproducten en ontdek hoe wij u kunnen helpen bij uw volgende project. Ons toegewijde team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden en deskundig advies te geven. We kijken ernaar uit om samen met u een topprestatie neer te zetten en het project op magistrale wijze op te leveren.

Vrijblijvend advies & offerte

 

 


Contact

Heeft u een vraag of wenst u meer informatie te ontvangen? Neem dan direct contact met ons op door het contactformulier in te vullen of direct te bellen met 046-457 27 27. 

Wij staan u graag te woord om uw vraagstukken te beantwoorden. 

Contact opnemen


Bedrijfsinformatie

Bruls Prefab Beton

Lissabonlaan 2
6135 LE Sittard

Tel. 046 - 457 27 27
Fax. 046 - 457 27 20
E-mail. info@brulsbeton.nl