Engineering

Bruls Prefab Beton BV heeft een eigen ingenieursbureau dat gespecialiseerd is in de engineering van prefab wanden, prefab vloeren en overige prefab producten.

Vrijblijvend advies & offerte

 


Engineering Prefab Beton

Bij Bruls Prefab Beton BV staat engineering centraal. Ons eigen ingenieursbureau is gespecialiseerd in het ontwerpen van prefab wanden, vloeren en andere producten. Door onze expertise in maatvoering, wapeningshoeveelheden en productietechnische aspecten zijn we toonaangevend in onze sector.

Om dit proces nog verder te optimaliseren, ontwikkelen wij onze eigen software voor zowel het teken- als het rekenwerk. Al onze tekeningen worden gemaakt met behulp van een 2D- en 3D-tekenpakket. Als er verschillende prefab onderdelen uitgewerkt moeten worden, kunnen alle onderdelen in één IFC-model worden aangeleverd.

Ons team bestaat uit ervaren projectleiders, die u gedurende het gehele project bijstaan als uw aanspreekpunt. Wij verzorgen het reken- en tekenwerk voor uw prefab en leveren indien gewenst bijlegwapening, koppelwapening en stekwapening.

Bovendien maken onze ervaren constructeurs constructieberekeningen van verschillende prefab betonconstructies. Wij bieden onze opdrachtgevers een totaalconcept voor elke constructie, inclusief ontwerp-, reken-, en tekenwerk, begeleiding en coördinatie vóór en tijdens de uitvoering.

 


Bruls Prefab Beton

Wanneer u kiest voor Bruls Prefab Beton BV, kunt u erop vertrouwen dat u hoogwaardige producten krijgt die aan al uw eisen voldoen. Of u nu op zoek bent naar breedplaatvloeren, kanaalplaatvloeren, holle wanden of andere prefab betonproducten, Bruls Prefab Beton is uw partner!

Bel ons vandaag nog op 046-457 2727 om meer te weten te komen over onze diensten en prefab beton producten en hoe wij u kunnen helpen bij uw volgende project. Ons team staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te voorzien van deskundig advies. Wij kijken ernaar uit om met u samen te werken!

Vrijblijvend advies & offerte

 


Concreet de beste in Prefab Beton

Bruls Prefab Beton is specialist in de engineering, productie, levering en montage van geprefabriceerde betonproducten. Tot ons brede productpalet horen breedplaatvloeren, holle en massieve wanden, maar ook prefab-betonproducten als kanaalplaat- en ribcassettevloeren, casco-woningen, balken en kolommen.

 


Contact

Heeft u een vraag of wenst u meer informatie te ontvangen? Neem dan direct contact met ons op door het contactformulier in te vullen of direct te bellen met 046-457 27 27. 

Wij staan u graag te woord om uw vraagstukken te beantwoorden. 

Contact opnemen


Bedrijfsinformatie

Bruls Prefab Beton

Lissabonlaan 2
6135 LE Sittard

Tel. 046 - 457 27 27
Fax. 046 - 457 27 20
E-mail. info@brulsbeton.nl