Engineering

Engineering

Bruls Prefab Beton BV heeft een eigen ingenieursbureau dat gespecialiseerd is in de engineering van prefab wanden, prefab vloeren en overige prefab producten.

Optimalisatie van maatvoering en wapeningshoeveelheden in combinatie met productie technische aspecten hebben dit werkterrein tot een specialisatie gemaakt. Mede daarom ontwikkelen wij zelf software om dit proces nog meer te optimaliseren, dit geldt voor zowel het teken- als het rekenwerk, alle tekeningen worden gemaakt met behulp van een 3D tekenpakket. Indien wij diverse prefab onderdelen dienen uit te werken, kunnen alle onderdelen in één IFC model worden aangeleverd.

Het tekenwerk kan door ons worden uitgevoerd in diverse KIWA- categorieën. De categorieën worden beschreven in de PDF-bijlage.

Ons team bestaat uit zelfstandige projectleiders. Hierdoor heeft u gedurende het gehele project dezelfde contactpersoon.

Wij verzorgen het reken- en tekenwerk voor uw prefab. Indien gewenst leveren wij u de bijlegwapening, koppelwapening en stekwapening.

Constructieberekeningen en ontwerp behoren ook tot ons takenpakket. Onze ervaren constructeurs maken berekeningen van verschillende prefab betonconstructies.

Wij bieden onze opdrachtgever voor elke constructie een totaalconcept. Dit impliceert alle ontwerp-, reken-, en tekenwerk, begeleiding en coördinatie vóór en tijdens de uitvoering.

 

Bruls Prefab Beton B.V. levert een compleet pakket van betonproducten en service gerichte diensten.